Frederikssund Kommunes logo

Nyheder

8. april 2024Fjernvarmeprojekt blev sat i gang

Mandag den 8. april kunne borgmester Tina Tving Stauning (A) tage første spadestik til det fjernvarmeprojekt, der skal forsyne St. Rørbæk, Vinge og den sydøstlige del af Frederikssund med fjernvarme.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) tager første spadestik. Foto: Frederikssund Kommune.

1. marts 2024Nyt kvalitetsprogram for Vinge vedtaget

Et nyt kvalitetsprogram sætter retning for Vinges udvikling med krav til bygherrer om at bidrage til en levende by med gode byrum, nærværende natur og en bæredygtig tilgang til ressourcer. Kvalitetsprogrammet blev vedtaget af Byrådet den 28. februar 2024.
Illustration af Vinge med personer i bymiljø. Illustration: Arkitema.

28. februar 2024Foss starter byggeri i Vinge

Bestyrelsesformand, minister og borgmester tog sammen første spadestik til Foss’ kommende nye produktionsfaciliteter i Vinges erhvervsområde. Det bringer flere hundrede nye arbejdspladser til Frederikssund Kommune.
Første spadestik. Fra venstre: Økonomiminister Stephanie Lose (V), bestyrelsesformand Peter Foss og borgmester Tina Tving Stauning (A).

26. februar 2024Totalentreprenør på alment byggeri går konkurs

Boligselskabet Vores Bolig med Domea.dk som forretningsfører opfører i øjeblikket 198 almene boliger i Vinge. Nu er entreprenøren Dansk Boligbyg A/S gået konkurs, hvilket potentielt kan forsinke byggeriet.
Domeas byggeri ved Vinge station. Foto: Frederikssund Kommune.

9. februar 2024Løsning vedtaget for fortsat byudvikling i Vinge

På det seneste møde besluttede Byrådet i Frederikssund Kommune, at det rørlagte vandløb Marbækrenden skal gøres større, så det kan afvande både en del af den vestlige side af Vinge samt en kommende motorvej. Dermed er vejen banet for at fortsætte byudviklingen også i denne del af Vinge.
Byggepladsen ved Vinge Station set i retning mod vest. Foto: Frederikssund Kommune.

23. januar 2024Åbent hus i nyt byggeri

I slutningen af januar og begyndelsen af februar holder Nectar Management åbent hus i Innovaters byggeri ved Vinge Station.
Innovater - Netto

21. december 2023Principper for Vinge Boulevard vedtaget

Onsdag den 20. december vedtog Frederikssund Byråd de principper, der skal ligge til grund for etablering af en af de væsentligste færdselsårer i Vinge – boulevarden. Vinge Boulevard skal være et attraktivt gadeforløb og et væsentligt byrum i midten af Vinge.
Vinge Boulevard fra Frederikssundsvej/Fjordlandsvej mod Vinge Station. foto: Frederikssund Kommune.

23. november 2023Lokalplan for nyt børnehus i Vinge endeligt vedtaget

Lokalplan 163 giver mulighed for opførelse af et børnehus i Vinge samt at ejendommen på Solvænget 29 kan anvendes til fællesskabende offentlige aktiviteter. På byrådsmødet den 22. november blev planen endeligt vedtaget.
Her skal det kommende børnehus i Vinge ligge. Foto: Frederikssund Kommune.

26. oktober 2023Nu spirer fællesskabet i Vinge

Vinge Gror er navnet på en projektgruppe, der ønsker at skabe liv og aktivitet i og omkring det nyrenoverede drivhus på det gamle gartneri i Vinge. Onsdag den 25. oktober blev der holdt kick-off på projektet.
Drivhuset på Solvænget 29 er ved at blive sat i stand med nyt glas. Foto: Frederikssund Kommune.

23. oktober 2023Ny aktivitet i det gamle gartneri

Nu sker der noget i det tidligere gartneri på Solvænget 29 i Vinge. Onsdag den 25. oktober kan du komme og høre mere om Vinge Gror og give dit input til hvilke grønne initiativer, der kan vokse frem på stedet.
Det gamle gartneri på Solvænget 29 i Vinge med S-toget i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.