Frederikssund Kommunes logo
22. juni 2023

Tiny House-grunde kommer nu på markedet

I den sydlige del af Vinge – nær landsbyerne Snostrup og St. Rørbæk – udbyder Frederikssund Kommune nu 45 parcelhusgrunde og i første omgang 10 Tiny House-grunde. Blandt Tiny House-grundene vil der være mulighed for både køb og leje.

Er du interesseret i et Tiny House i Vinge er der fastsat frist for indgivelse af købstilbud og/eller ønske om leje af parcel, som skal være EDC i Frederikssund i hænde den 9. august 2023 klokken 12.00.

- Den sydlige del af Vinge er et roligt og naturskønt område, som vil være ideelt for børnefamilier på grund af nærheden til stationen og Vinges kommende børnehus og skole. Jeg håber, at potentielle tilflyttere hen over sommeren vil besøge området eller dukke op, når ejendomsmægleren holder åbent hus den 22. juni i Klimakassen ved Vinge Station, siger borgmester Tina Tving Stauning (A).

Åbent hus

Torsdag den 22. juni 2023 kl. 17 – 19 holder EDC i Frederikssund åbent hus i Klimakassen, hvor det vil være muligt at blive skrevet op til køb eller leje, høre nærmere om udstykningen eller gå en tur i området. Der vil også være repræsentanter fra Frederikssund Kommune til stede til at fortælle om f.eks. lokalplan 153, der gælder for området.

Du finder Klimakassen på nordsiden af Vinge Station – kør ad Dalvejen dertil.

Stationsnært midt i naturen

De 45 parcelhusgrunde er i størrelser fra 550 til ca. 750 m2. Tiny House-grundene er i størrelser mellem ca. 150 og 250 m2. Boliger i dette område vil få ca. 6-700 meter til Vinge Station og blive naboer til Vinges kommende børnehus samt til landsbyen Snostrup og endnu et nyt boligområde, der skal etableres af Ikano Bolig.

Kontakt mægler

Interesserede kan henvende sig til:

EDC Frederikssund
Claus Lund Pedersen
Tlf.: 47 31 00 98