Frederikssund Kommunes logo
4. maj 2023

Parcel- og tinyhouse-grunde udbydes

Med vedtagelsen af lokalplan 153 tidligere på året er der givet mulighed for byggeri af i alt 45 parcelhuse og op til 18 tinyhouses i den sydlige del af Vinge. På et netop afholdt byrådsmøde blev det besluttet at grundene skal udbydes, og at det skal ske via EDC i Frederikssund. Dermed kan ejendomsmægleren nu gå i gang med at forberede salget af grundene.

Både salg og leje

De 45 parcelhusgrunde er i størrelser fra 550 til ca. 750 m2 og vil blive udbudt i et prisspænd mellem 1,0 – 1,5 mio. kr. inkl. moms. Af de 18 tinyhouse-grunde bliver i første omgang 10 grunde udbudt til salg eller leje. Tinyhouse-grundene er i størrelser mellem ca. 150 og 250 m2 og udbudsprisen vil her være 300.000 kr. Alle grundene sælges med byggepligt inden for 18 måneder.

Boliger i dette område vil få ca. 6-700 meter til Vinge Station og blive naboer til Vinges kommende børnehus samt til landsbyen Snostrup og  Ikano Boligs kommende boligområde.

Læs mere om lokalplan 153 og hvilke rammer den sætter for byggeriet i området.

Salget forberedes

De enkelte grunde skal nu prissættes af den ejendomsmægler, som også skal stå for salget af grundene.

Interesserede kan henvende sig til:

EDC Frederikssund
Claus Lund Pedersen
Tlf.: 21 54 18 69

Marker og landskabet i og omkring Vinge, der grænser op til landsbyen Snostrup. Foto: Frederikssund Kommune.Det er marken i forgrunden, der er udlagt til i alt 18 tinyhouses. Til højre i billedet ses udkanten af Snostrup og i baggrunden ses området, hvor Ikano Bolig skal etablere 200 - 250 boliger. 

En mark med arkæologiske søgegrøfter. I baggrunden ses St. Rørbæk og Roskilde Fjord. Foto: Frederikssund Kommune.Den "skraverede" mark i forgrunden er udlagt til 45 parcelhusgrunde, som kommer til at udgøre en del af Vinges sydlige kant mod landsbyerne St. Rørbæk og Snostrup.

Fotos: Frederikssund Kommune.