Boliger i Vinge

Se videoen om familien Rasmussen, der flyttede fra Frederiksberg til Vinge.

Hvis du kunne tænke dig at bo i Vinge, så læs videre nedenfor.

Deltahusene

Visualisering af rækkehusene Deltahusene. Deltahusene er 14 rækkehuse, som er blandt de allerførste bebyggelser i Vinge. Husene ligger naturskønt i Deltakvarteret og med kort afstand til S-togsstationen. Læs mere om boligerne på Deltahusenes hjemmeside.

Vingeshus

Visualisering af de fire rækkehuse Vingeshus. Vingeshus er en gruppe på 4 rækkehuse, der er placeret lige ud til deltaet i Vinge. Husene er en del af Deltakvarteret, som ligger få hundrede meter fra S-togsstationen. Læs mere om boligerne på Vingeshus hjemmeside.

Deltaparken

Visualisering af udsigten fra balkon på bolig i Deltaparken. Deltaparken består af 15 klyngehuse i Deltakvarteret tæt på både natur, vand og stationen. Læs mere om boligerne på Deltaparkens hjemmeside.

Rækkehuse i Deltakvarteret

Ni rækkehuse under opførelse i Deltakvarteret. Foto: Frederikssund Kommune.

I Deltakvarteret opføres ni nye rækkehuse i løbet af 2021. Vi linker til relevant hjemmeside, når salg/udlejning begynder.


Bærebo

Bofællesskab i naturlige omgivelser. Illustration: Bærebo. Bærebo vil etablere et bæredygtigt bofællesskab i Vinge med 60 - 80 boliger og fælleshuse. Projektet ventes at blive igangsat i 2022. Læs mere på Bærebos hjemmeside.


Innovater

Boliger med dagligvarebutik nederst. Illustration: Innovater, Nordconsult Arkitektur. Innovater vil opføre en dagligvarebutik på 1200 kvm. i stueplan og 42 boliger fra 1. til 5. etage med fælles tagterrasse og udeareal på 1. sal. Projektet ventes at blive sat i gang medio 2022. Endvidere vil Innovater opføre yderligere fem bygninger i fem til syv etager med i alt 145 lejligheder samt café i stueplan. Læs mere om Innovater. Bliv skrevet op til en bolig ved at kontakte Susanne Jürgensen på srj@innovater.dk.

Fabulas

 Bofællesskab med grønne tage. Illustration: Fabulas, C.F. Møller, MOE. Fabulas vil bygge 100 andelsboliger i et bæredygtigt bofællesskab. Boligerne bygges primært i træ beklædt med vedligeholdelsesfrie materialer. Fabulas forventer at påbegynde byggeriet i første halvdel af 2022. Læs mere på Fabulas' hjemmeside.

Boligselskabet Rosenvænget

Visualisering af kommende almene boliger i Vinge. Skitse: Mangor og Nagel.Boligselskabet Rosenvænget, med Domea som forretningsfører, skal opføre 198 almennyttige boliger helt tæt ved stationen i Vinge. Byggeriet ventes at begynde i  2022. Læs mere om de almene boliger i Vinge og skriv dig op til en bolig på Domeas hjemmeside.
Privat udstykning

Oversigt over udstykning i Vinge Syd.Et privat boligprojekt omfattende 140.000 m2 mellem Fællesmagasinet og St. Rørbæk udføres i to etaper over en forventet periode på 10 år. Etape 1 er opdelt i 5 delområder, hvoraf det første delområde vil omfatte et boligkvarter bestående af 90-100 boliger i 1-3 etager. Forventet indflytning primo 2023.