Frederikssund Kommunes logo

Boliger i Vinge

Se videoen om familien Rasmussen, der flyttede fra Frederiksberg til Vinge.

Hvis du kunne tænke dig at bo i Vinge, så læs videre nedenfor.

Innovater

Innovaters byggeri pr. 2. august 2023. Foto: Frederikssund Kommune.Innovater er i gang med at opføre en række bygninger lige syd for Vinge Station. Herunder en bygning med en dagligvarebutik på 1200 kvm. i stueplan og 42 boliger fra 1. til 5. etage med fælles tagterrasse og udeareal på 1. sal. Endvidere opfører Innovater yderligere fem bygninger i fem til syv etager med i alt 145 lejligheder samt café i stueplan. Byggeriet blev sat i gang i december 2022 og ventes færdigt til sommer 2024. Læs mere om boligerne, se plantegninger og skriv dig op til en bolig hos Nectar Bolig.

Boligselskabet Vores Bolig (tidl. Rosenvænget)

Visualisering af kommende almene boliger i Vinge. Skitse: Mangor og Nagel.Boligselskabet Vores Bolig (tidl. Rosenvænget), med Domea som forretningsfører, skal opføre 198 almennyttige boliger helt tæt ved stationen i Vinge. Læs mere om de almene boliger i Vinge og skriv dig op til en bolig på Domeas hjemmeside.

Ikano

Visualisering af Ikanos kommende byggeri. Visualisering: Adept.

Ikano Bolig har købt i alt 99 hektar jord til boligbyggeri i Vinge. Det drejer sig om er stort område ved Tvinsmosegård nord for det eksisterende Deltakvarter, hvor Ikano Bolig på længere sigt forventer at etablere et større antal boliger i Vinge. Første etape bliver en bebyggelse på 200 - 250 boliger langs Snostrupvej i den sydlige del af Vinge. Lokalplan 160 for området blev vedtaget den 21. juni 2023, og byggeriet ventes at gå i gang primo 2024.

City Apartment ApS

Byggegrunden hvor City Apartments ApS vil opføre 97 boliger. Foto: Frederikssund Kommune.

City Apartment ApS har købt byggegrunden, som omkranses af Deltavej, Mekongvej og Dalvejen lige nord for Vinge Station. Her vil City Apartment ApS opføre 97 boliger, som vil fordele sig på 2, 3 og 4-værelses lejligheder i størrelser fra 57 – 104 m2. Det kommende byggeri er allerede navngivet ”Vingen”. Tidsplan afventer.

Parcel- og tiny houses

I den sydlige del af Vinge er der mulighed for opførelse af 45 parcelhuse og 18 tiny houses. Læs om den vedtagne lokalplan for området. Byggegrundene kommer til at ligge på de grønne arealer mellem Snostrup/St. Rørbæk og Fællesmagasinet. Læs mere om projektet med parcel- og tiny houses.

Grønne arealer mellem Snostrup og Fællesmagasinet. Foto: Frederikssund Kommune.Grønne arealer mellem Snostrup/St. Rørbæk og Fællesmagasinet.

Privat udstykning

Oversigt over udstykning i Vinge Syd.Et privat boligprojekt omfattende 140.000 m2 mellem Fællesmagasinet og St. Rørbæk udføres i to etaper over en forventet periode på 10 år. Etape 1 er opdelt i 5 delområder, hvoraf første del af projektet vil omfatte rækkehuse og et andelsboligfællesskab for seniorer. Læs om den vedtagne lokalplan for området.
Deltahusene

Visualisering af rækkehusene Deltahusene. Deltahusene er 14 rækkehuse, som er blandt de allerførste bebyggelser i Vinge. Husene ligger naturskønt i Deltakvarteret og med kort afstand til S-togsstationen. Læs mere om boligerne på Deltahusenes hjemmeside.

Vingeshus

Visualisering af de fire rækkehuse Vingeshus. Vingeshus er en gruppe på 4 rækkehuse, der er placeret lige ud til deltaet i Vinge. Husene er en del af Deltakvarteret, som ligger få hundrede meter fra S-togsstationen. Læs mere om boligerne på Vingeshus hjemmeside.

Deltaparken

Visualisering af udsigten fra balkon på bolig i Deltaparken. Deltaparken består af 15 klyngehuse i Deltakvarteret tæt på både natur, vand og stationen. Læs mere om boligerne på Deltaparkens hjemmeside.
Rækkehuse i Deltakvarteret

Ni rækkehuse under opførelse i Deltakvarteret. Foto: Frederikssund Kommune.

I Deltakvarteret opføres ni nye rækkehuse i løbet af 2021 - 2024. Boligerne sælges via EDC.