Frederikssund Kommunes logo

Boliger i Vinge

Se videoen om familien Rasmussen, der flyttede fra Frederiksberg til Vinge.

Hvis du kunne tænke dig at bo i Vinge, så læs videre nedenfor.

Deltahusene

Visualisering af rækkehusene Deltahusene. Deltahusene er 14 rækkehuse, som er blandt de allerførste bebyggelser i Vinge. Husene ligger naturskønt i Deltakvarteret og med kort afstand til S-togsstationen. Læs mere om boligerne på Deltahusenes hjemmeside.

Vingeshus

Visualisering af de fire rækkehuse Vingeshus. Vingeshus er en gruppe på 4 rækkehuse, der er placeret lige ud til deltaet i Vinge. Husene er en del af Deltakvarteret, som ligger få hundrede meter fra S-togsstationen. Læs mere om boligerne på Vingeshus hjemmeside.

Deltaparken

Visualisering af udsigten fra balkon på bolig i Deltaparken. Deltaparken består af 15 klyngehuse i Deltakvarteret tæt på både natur, vand og stationen. Læs mere om boligerne på Deltaparkens hjemmeside.
Rækkehuse i Deltakvarteret

Ni rækkehuse under opførelse i Deltakvarteret. Foto: Frederikssund Kommune.

I Deltakvarteret opføres ni nye rækkehuse i løbet af 2021 - 2022. Vi linker til relevant hjemmeside, når salg/udlejning begynder.

Innovater

Boliger med dagligvarebutik nederst. Illustration: Innovater, Nordconsult Arkitektur. Innovater opfører en dagligvarebutik på 1200 kvm. i stueplan og 42 boliger fra 1. til 5. etage med fælles tagterrasse og udeareal på 1. sal. Endvidere opfører Innovater yderligere fem bygninger i fem til syv etager med i alt 145 lejligheder samt café i stueplan. Byggeriet blev sat i gang i december 2022 og ventes færdigt til sommer 2024. Læs mere om Innovater. Bliv skrevet op til en bolig ved at kontakte Susanne Jürgensen på srj@innovater.dk.

Fabulas

 Bofællesskab med grønne tage. Illustration: Fabulas, C.F. Møller, MOE. Fabulas vil bygge 100 andelsboliger i et bæredygtigt bofællesskab. Boligerne bygges primært i træ beklædt med vedligeholdelsesfrie materialer. Læs mere på Fabulas' hjemmeside.


Boligselskabet Rosenvænget

Visualisering af kommende almene boliger i Vinge. Skitse: Mangor og Nagel.Boligselskabet Rosenvænget, med Domea som forretningsfører, skal opføre 198 almennyttige boliger helt tæt ved stationen i Vinge. Læs mere om de almene boliger i Vinge og skriv dig op til en bolig på Domeas hjemmeside.

Ikano

Deltakvarteret og arealerne nord for. Foto: Frederikssund Kommune.

Ikano Bolig har lagt billet ind på et 72 hektar stort område ved Tvinsmosegård. Arealerne ligger nord for det eksisterende Deltakvarter. På længere sigt forventer Ikano Bolig at etablere et større antal boliger i Vinge. Første etape bliver en bebyggelse på 100 - 200 boliger langs Snostrupvej. Frederikssund Kommune er ved at udarbejde lokalplan for området.

Parcel- og tiny houses

I den sydlige del af Vinge er planarbejdet i gang for en udstykning til ca. 45 parcelhuse og omkring 20 tiny houses. Byggegrundene kommer til at ligge på de grønne arealer mellem Snostrup/St. Rørbæk og fællesmagasinet. Læs mere i nyheden om projektet med parcel- og tiny houses.

Du kan også læse dokumentet om lokalplanen for området, som blev omdelt på dialogmødet om tinyhouses.

Grønne arealer mellem Snostrup og Fællesmagasinet. Foto: Frederikssund Kommune.Grønne arealer mellem Snostrup/St. Rørbæk og Fællesmagasinet.

Privat udstykning

Oversigt over udstykning i Vinge Syd.Et privat boligprojekt omfattende 140.000 m2 mellem Fællesmagasinet og St. Rørbæk udføres i to etaper over en forventet periode på 10 år. Etape 1 er opdelt i 5 delområder, hvoraf første del af projektet vil omfatte rækkehuse og et andelsboligfællesskab for seniorer.