Frederikssund Kommunes logo

Nyheder

21. december 2021Vinge-ideer præsenteret for Byrådet

Da Frederikssund Kommune i efteråret inviterede borgerne til at komme med ideer til udviklingen i Vinge, væltede det ind med kreative og spændende forslag til nye tiltag, ønsker og muligheder. Nu er idekataloget fra borgermødet blevet præsenteret for Byrådet på deres møde i december.
Planche fyldt med gule post-it sedler. Foto: Andreas Albæk.

17. december 2021Innovater bringer Netto til Vinge

Innovater A/S, som skal opføre boliger lige syd for Vinge Station, har lavet aftale med supermarkedskæden Netto, der skal åbne en butik i det kommende byggeri i Vinge. Samtidig er der også planer om enten at etablere apotek eller café i bygningerne.
Illustration af Innovaters kommende byggeri i Vinge med en nettobutik i gadeplan. Illustration: Innovater A/S.

4. november 2021Parcelhusgrunde på vej i Vinge

I Vinge bliver der i den kommende tid opført hundredvis af boliger herunder almene boliger og andelsboliger. Og nu har Frederikssund Byråd besluttet også at igangsætte byggemodning af et område til ca. 50 parcelhuse samt at undersøge muligheden for at udbyde grunde til tiny houses.
Luftfoto med parcelhusområdet indtegnet. Foto: Frederikssund Kommune.

30. oktober 2021Multibane og aktivitetsbane indviet

Beboerne i Deltakvarteret i Vinge mødte talstærkt op da den nye multibane og aktivitetsbane blev officielt indviet lørdag den 30. oktober.
Den røde snor klippes af borgmester John Schmidt Andersen (V) og formanden for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg (S). Foto: Frederikssund Kommune.

28. oktober 2021Grøn tech-virksomhed flytter til Vinge

Virksomheden Liqtech har købt en grund i erhvervsområdet i den nordlige del af Vinge. Her er det planen at opføre en ny afdeling af virksomheden, der skal producere partikelfiltre og membraner til rensning af vand.
Det er arealerne umiddelbart øst for Topsil, som Liqtech har købt. Topsil ses nederst til venstre i billedet. Foto: Frederikssund Kommune.

13. oktober 2021Stor tilslutning til møde om Vinges udvikling

Tirsdag den 12. oktober havde Frederikssund Kommune inviteret til borgermøde om den videre udvikling i Vinge. Omkring 80 borgere mødte op med masser af ideer og forslag.
En fyldt sal i St. Rørbæk Forsamlingshus. Foto: Frederikssund Kommune.

27. september 2021Borgermøde om udviklingen i Vinge

Vinge udviklingsplan 2021 – ”Fremtidens Vinge” er netop politisk vedtaget og tankerne skal nu omsættes til handling. Derfor inviterer Frederikssund Kommune til borgermøde om den fremtidige udvikling.
Vinge Station med marker, fællesmagasinet og Snostrup/St. Rørbæk i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

30. august 2021Kirkesti gennem Vinge indviet

Kirkestien, der forbinder Snostrup og Oppe Sundby kirker, blev søndag den 29. august indviet med musik, vandretur og fortællinger undervejs.
Deltagerne går over et engområde med frugttræer. Foto: Frederikssund Kommune.

26. august 2021Ny udviklingsplan for Vinge

Frederikssund Byråd har netop vedtaget en ny udviklingsplan for byen Vinge. Dermed er retningen lagt for de næste mange års fysiske planlægning og udvikling af Vinge.
Illustration af natur og bebyggelse i Vinge. Illustration: Arkitema.

10. august 2021Vinge skal blive en rigtig by

Flemming Duus fragter hver dag folk til og fra Vinge i sit job som lokofører på S-toget. Han glæder sig til, at Vinge bliver en rigtig by med flere muligheder og tilbud til borgerne.
Flemming Duus ved bord-/bænkesættene i Deltakvarteret. Foto: Frederikssund Kommune.