Frederikssund Kommunes logo

Nyheder

23. juni 2023Stor interesse for salg af grunde

Torsdag den 22. juni havde Frederikssund Kommune og ejendomsmæglerfirmaet EDC i Frederikssund inviteret til åbent hus for at fortælle om salg af byggegrunde i Vinge. Mere end 50 interesserede dukkede op og fik mere at vide om beliggenhed, priser, budfrist og lokalplanen for området.
Ejendomsmægler Claus Lund Pedersen fra EDC fortæller om den nye udstykning. Foto: Frederikssund Kommune.

23. juni 2023Lokalplan for Ikanoboliger vedtaget

Ikano Bolig planlægger at opføre ca. 230 boliger på et areal langs Snostrupvej i Vinge. Forslaget til lokalplanen for området blev endeligt vedtaget på Byrådets møde den 21. juni.
Grunden hvor Ikano Bolig skal bygge ca. 230 boliger. Foto: Frederikssund Kommune.

22. juni 2023Tiny House-grunde kommer nu på markedet

Frederikssund Kommune sætter nu grunde på markedet til Tiny Houses naturskønt beliggende i den sydlige del af Vinge. Kom til åbent-hus informationsmøde den 22. juni og hør mere om grundene.
En hånd sætter model af lille hus i græsset. Foto: Colourbox.

8. juni 2023Infomøde om tinyhouse- og parcelhusgrunde

Kom til åbent hus-informationsmøde om den nye udstykning med tinyhouse- og parcelhusgrunde i Vinge den 22. juni. Her kan du blandt andet blive klogere på den forventede proces og tidsplan for byggemodning og salg af grunde.
Hånd sætter lille hus i græsset. Foto: Colourbox.

26. maj 2023Tinyhouse-ideen blev udfoldet i Vinge

Næsten 100 gæster havde tilmeldt sig, da bibliotekerne og Frederikssund Kommune torsdag den 25. maj inviterede til foredrag om tinyhouses. Her fortalte forfatter Anders Boisen om sit liv i et tinyhouse på blot 14 kvm.
Projektchef Dennis Ravn fortæller om den kommende udstykning af tinyhouses. Foto: Frederikssund Kommune.

23. maj 2023Lokalplan for nyt børnehus i Vinge i høring

Lokalplan 163 giver mulighed for opførelse af et børnehus i Vinge samt at ejendommen på Solvænget 29 kan anvendes til fællesskabende offentlige aktiviteter. Planen er i høring indtil den 14. juni.
En del af området, hvor det kommende børnehus skal ligge i Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

10. maj 2023Nyt boligprojekt på vej i Vinge

Frederikssund Byråd har netop accepteret et købstilbud fra City Apartment ApS på den ledige byggegrund mellem Mekongvej og Deltavej i Vinge. Her vil bygherre opføre knap 100 nye boliger.
Rolf Petersen, direktør for City Apartment ApS giver hånd på købsaftalen med borgmester Tina Tving Stauning (A). Foto: Frederikssund Kommune.

4. maj 2023Parcel- og tinyhouse-grunde udbydes

I den sydlige del af Vinge er der vedtaget lokalplan for en udstykning af byggegrunde til parcelhuse og tinyhouses. På Byrådets møde onsdag den 3. maj blev det så besluttet at gå videre med udbuddet af grundene.
Marker og landskabet i og omkring Vinge, der grænser op til landsbyen Snostrup. Foto: Frederikssund Kommune.

14. april 2023Kom til foredrag om tiny houses

Torsdag den 25. maj kan du komme til foredrag med Anders Boisen, der har skrevet bogen “Om at bo småt og leve godt”, hvor han beskriver sine tanker om og erfaringer med at imødegå klimakrisen med Tiny House-bevægelsen.
En hånd sætter model af lille hus i græsset. Foto: Colourbox.

13. april 2023Lokalplan for Ikano-boliger i høring

Ikano Bolig planlægger at opføre 200 – 250 boliger på et areal langs Snostrupvej i Vinge. Forslaget til lokalplanen for området er nu i offentlig høring frem til den 9. maj.
Grunden hvor Ikano-Bolig skal opføre deres boliger. Foto: Frederikssund Kommune.