Frederikssund Kommunes logo

Nyheder

3. april 2023Dialog om plejehjem og botilbud i Vinge

Mariehjemmene har henvendt sig til Frederikssund Kommune med en ide om at etablere botilbud og friplejehjem i Vinge. På Byrådets møde den 29. marts blev det besluttet, at administrationen skal gå ind i en nærmere dialog om projektet.
Matrikel 2a ved Fællesmagasinet. Foto: Frederikssund Kommune.

3. marts 2023Lokalplan for erhvervsområde i høring

I 2022 tog Frederikssund Kommune imod et købstilbud fra virksomheden FOSS på en grund i Vinges erhvervsområde. Betingelsen for handlen er, at der laves en lokalplan for området, og den er netop nu sendt i høring.
Lokalplanområdet nord for Haldor Topsøe Park. Foto: Frederikssund Kommune.

2. marts 2023Lokalplan vedtaget for seniorbofællesskab i Vinge

På et areal sydvest for Fællesmagasinet i Vinge skal der opføres et andelsboligfællesskab samt rækkehuse. På byrådsmødet den 1. marts blev lokalplanen for området endeligt vedtaget.
Udsigt til fjorden fra Fællesmagasinet i Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

9. februar 2023Projektgrund udbydes i Vinge

Lige syd for Deltakvarteret i Vinge udbydes nu en projektgrund på 11.285 m2 i offentligt udbud. Grunden kan bebygges med boliger samt fællesskabende eller kommercielle aktiviteter.
Illustration fra Lokalplan 152. Illustration: Frederikssund Kommune.

1. februar 2023Byggeri i Vinge skal reducere klimaaftryk med 75%

Ikano Bolig – og deres kommende byggeri i Vinge – er udvalgt til at være med i et projekt, der skal forsøge at reducere byggeriets klimaaftryk til blot en fjerdedel. Det er Realdania og Villum Fonden, der står bag projektet.
Huse i en åben bebyggelse med grønne korridorer. Visualisering: Adept.

26. januar 2023Ikano øger ambitionerne Vinge

Det er næsten præcis et år siden, at Ikano Bolig indtog Vinge med købet af 78 hektar jord til boligbyggeri. Nu meddeler Ikano Bolig, at man har købt endnu 21 hektar jord mere i Vinge.
Ikano Boligs bygegrund i Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

13. december 2022Innovater sætter byggeri i gang i Vinge

Innovater påbegynder nu deres omfattende byggeri i Vinge. Der blev således taget 1. spadestik til blandt andet 187 nye lejligheder tirsdag den 13. december.
Entreprenører, borgmester og ejendomsudvikler tager første spadestik til et nyt byggeri i Vinge. foto: Frederikssund Kommune.

8. december 2022Udbud: Grund til vedvarende energianlæg

I erhvervsområdet i Vinge udbydes nu en knap 8 hektar stor grund til etablering af vedvarende energianlæg. Der er budfrist den 31. januar 2023.
Grunden i Vinges erhvervsområde. Til venstre skimtes Topsil. Foto: Frederikssund Kommune.

14. oktober 2022Parcelhuse og Tiny houses i Vinge

På et naturskønt areal i den sydlige del af Vinge planlægger Frederikssund Kommune et område til 45 parcelhuse og ca. 20 tiny houses. Læs mere om den kommende bebyggelse her.
Tiny house. Foto: Colourbox.